Στην EspressoCap,

το πάθος μας για καφέ, μας οδηγεί

Η συμβολή μας στην γνωριμία σας με τον αυθεντικό Ιταλικό espresso
μέσα στο σπίτι και την επιχείρηση είναι η μεγαλύτερη μας ικανοποίηση.

Η Espressocap δημιουργήθηκε το 2005 στην περιοχή Bareggio της Ιταλίας, με αποκλειστικό σκοπό την παρασκευή του αυθεντικού ιταλικού espresso, γνωστού και αγαπημένου σε όλο τον κόσμο. Το σύστημα Espressocap  αποτελείται από μηχανές παρασκευής καφέ υψηλού σχεδιασμού με πλήρη  λειτουργικά και καινοτόμα στοιχεία καθώς και τις εκλεκτές ποικιλίες στις  κάψουλες espresscoap

Η καινοτομία, η γνώση, ο ενθουσιασμός και το πάθος για την ποιότητα είναι οι αξίες που εμπνέουν τo έργο της EspressoCap. Πίσω από κάθε μείγμα καφέ υπάρχει μια προστιθέμενη αξία που κάνει το έργο μοναδικό: έρευνα, μελέτη, καινοτομία για να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ικανό να ικανοποιήσει διαφορετικές προσδοκίες και να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες των πελατών. Αυτός είναι ο στόχος ολόκληρης της ομάδας EspressoCap: από τον κόκκο του καφέ έως το φλιτζάνι, διασφαλίζοντας έτσι τον απόλυτο έλεγχο για να απολαύσετε ένα espresso MADE in ITALY !  

Οι πιστοποιήσεις
ο Espresso cap έχει αποκτήσει τις πιο σημαντικές πιστοποιήσεις στον τομέα για να προσφέρει στους πελάτες του εγγυημένη ποιότητα και διαδικασίες.
Το σύστημα πιστοποίησης IFS είναι εγγυημένο όχι μόνο σε όλα τα τελικά προϊόντα: κάψουλες και μηχανήματα, αλλά και σε όλες τις πρώτες ύλες που απαιτούνται για την παραγωγή καψουλών.

Ολόκληρη η διαδικασία παραγωγής Espressocap είναι πιστοποιημένη και κάθε παραγωγή καψουλών Espressocap υπόκειται σε αυστηρό έλεγχο ποιότητας

Η συνεργασία μας

Το 2005 η Vi.Ma Βασιληά σύναψε μια από τις πιο σημαντικές συνεργασίες
με τον ιταλικό οίκο Espressocap και για πρώτη φορά παρουσιάστηκε στα καταστήματα λιανικής η τεχνολογία κλειστού κυκλώματος με κάψουλα

Η αποστολή μας

να διαδίδουμε τον ιταλικό καφέ σε κάθε σπίτι η επιχείρηση εμπνευσμένο από τη ιταλική παράδοση και αυθεντικά φτιαγμένο στην Ιταλία, διαθέσιμο σε διεθνείς αγορές που  δημιουργήθηκε με την πιο προηγμένη τεχνολογία, και με αγάπη και σεβασμό για την καθημερινή σας απόλαυση.

Coffee Blends

Το πάθος για καλό καφέ, το οποίο η εταιρεία προσπαθεί να συμβαδίσει με την παράδοση του αυθεντικού ιταλικού espresso. Είναι ένα ταξίδι που ξεκινά στις μακρινές φυτείες καφέ με προσεκτική επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών, ψήνονται και αλέθονται μόνο οι καλύτεροι κόκκοι και καταλήγουν σε μια κάψουλα Espressocap.

Η Espressocap προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από μείγματα εξαιρετικής ποιότητας για μια αυθεντική εμπειρία γεύσης εσπρέσο. Οι κάψουλες Espressocap διαθέτουν ένα αποκλειστικό κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας όπως απαιτείται από την ιταλική παράδοση: κρεμώδης και γεμάτος σώμα.

H Ιστορία μας

Η Espressocap δημιουργήθηκε το 2005 στην περιοχή Bareggio της Ιταλίας, με αποκλειστικό σκοπό την παρασκευή του αυθεντικού ιταλικού espresso, γνωστού και αγαπημένου σε όλο τον κόσμο.

Αξίες

Η καινοτομία, η γνώση, ο ενθουσιασμός και το πάθος για την ποιότητα είναι οι αξίες που εμπνέουν το έργο της EspressoCap.

Από τον καρπό στο φλυτζάνι

Η ομάδα της EspressoCap διασφαλίζει απόλυτο έλεγχο στην γραμμή παραγωγής, από τον κόκκο του καφέ έως το φλιτζάνι με στόχο να απολαύσετε ένα αυθεντικό espresso “Made in Italy”.

Η αποστολή μας

Η αντιμετώπιση των αγορών του εξωτερικού αντιπροσωπεύει για την εταιρία Vi.Ma Βασιληά μια φιλόδοξη πρόκληση, που μας παρακινεί συνεχώς να βελτιωνόμαστε, για να ανταποκριθούμε στις μοντέρνες απαιτήσεις σας.

Η συνεργασία μας

Το 2005 η Vi.Ma Βασιληά σύναψε μια από τις πιο σημαντικές συνεργασίες
με τον ιταλικό οίκο Espressocap και για πρώτη φορά παρουσιάστηκε στα καταστήματα λιανικής η τεχνολογία κλειστού κυκλώματος με κάψουλα .

Ποιοι είμαστε

H Vi.Ma Βασιληά γνωστή στην ελληνική αγορά αντιπροσωπεύει κύρια εμπορικά brands σε συνεργασία με οίκους του εξωτερικού στην Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία ,Κίνα στον τομέα των μικρών οικιακών συσκευών

ο Καφές

από τον καρπό στο φλιτζάνι 

Το πάθος για καλό καφέ, το οποίο η εταιρεία προσπαθεί να συμβαδίσει με την παράδοση του αυθεντικού ιταλικού espresso είναι ενα ταξίδι που ξεκινά στις μακρινές φυτείες καφέ (INDIA, VIETNAM, UGANDA, BRASIL, COLOMBIA) με προσεκτική επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών, ψήνοντε και αλέθοντε μόνο οι καλύτεροι κόκκοι και καταλήγουν σε μια κάψουλα Espressocap. 

 

Η ποιότητα των παραγόμενων μιγμάτων είναι το αποτέλεσμα της φροντίδας που λαμβάνει η εταιρεία με την καταλληλη επιλογή της πρώτης ύλης της. Καθημερινά, η Ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης επιλέγει μόνο τους καλύτερους ποιοτικούς ωμούς καφέδες από όλο τον κόσμο και συνδυάζει αυτούς τους καφέδες για να παράγει μείγματα ικανά να αναδείξουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε ποικιλίας και να ικανοποιήσουν τις πιο απαιτιτικές απαιτησεισ  των καταναλωτών. 

Οι κάψουλες

Η Espressocap προσφέρει 5 ποικιλίες από μείγματα εξαιρετικής ποιότητας για μια αυθεντική εμπειρία γεύσης εσπρέσο.  Η ποιότητα και το άρωμα που θα βρείτε αποκλειστικά στις κάψουλες της Espresso cap είναι αποτέλεσμα της προσεχτικής διαλογής των καρπών ,του σωστού αλέσματος και της έντεχνη ανάμειξη εκλεκτών ποικιλιών .

Παράλληλα η   κάψουλα  κλεισμένες αεροστεγώς δεν επιτρέπουν στον καφέ να χάσει το αρχικό άρωμα του και την φρεσκάδα του. Η κάθε κάψουλα περιέχει την σωστή ποσότητα αλεσμένου καφέ για να ετοιμάσετε τον τέλειο espresso με εξαιρετικά πλούσια ,πυκνή  και γεμάτη κρέμα Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 30 κάψουλες συσκευασμένες σε αεροστεγή flow pack για να διατηρούν ολη τη φρεσκαδα και το άρωμα  μεχρι την καταναλωση .

Ιταλικός σχεδιασμός και υψηλές αποδόσεις

ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ 

Ιταλικός σχεδιασμός και υψηλές αποδόσεις

Οι μηχανές  EspressoCap σχεδιάζονται στην Ιταλία στο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης Bareggio της εταιρείας, σε στενή συνεργασία με το τμήμα ποιότητας.

Έχουν  σχεδιαστεί για αποκλειστική χρήση με καψουλες EspressoCap, εξασφαλίζοντας έτσι τη σωστή λειτουργία των κλειστών συστημάτων και προστατεύονται από διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας,.

Το συστήματα εξαγωγής  και της αντλίας πίεσής 20bar είναι αποτέλεσμα ετών καινοτομίας: Mια τεχνολογία που επιτρέπει τη βέλτιστη εκχύλιση όλων των αρωμάτων του καφέ, με αποτέλεσμα την ασύγκριτη γεύση του τελικού προϊόντος. 

 

 

Οι μηχανές EspressoCap χαρακτηρίζονται από τον κομψό σχεδιασμό και πρωτοποριακή τεχνολογία,

επιτρέποντας την παρασκευή ενός τέλειου espresso:
πίεση, γρήγορη επίτευξη της θερμοκρασίας νερού & ιδανική διάρκειας εξαγωγής-ροής.

Το Espresso cap έχει αποκτήσει τις πιο σημαντικές
πιστοποιήσεις στον τομέα για να προσφέρει στους
πελάτες του εγγυημένη ποιότητα και διαδικασίες.Το
σύστημα πιστοποίησης IFS είναι εγγυημένο όχι μόνο σε
όλα τα τελικά προϊόντα: κάψουλες και μηχανήματα,
αλλά και σε όλες τις πρώτες ύλες που απαιτούνται για
την παραγωγή καψουλωνΚάθε παραγωγή καψουλων
Espressocap υπόκειται σε αυστηρό έλεγχο ποιότητας

Η Espressocap δημιουργήθηκε το 2005 στην περιοχή Bareggio της Ιταλίας, με αποκλειστικό σκοπό την παρασκευή του αυθεντικού ιταλικού espresso, γνωστού και αγαπημένου σε όλο τον κόσμο .

Η Espressocap δημιουργήθηκε το 2005 στην περιοχή Bareggio της Ιταλίας, με αποκλειστικό σκοπό την παρασκευή του αυθεντικού ιταλικού espresso, γνωστού και αγαπημένου σε όλο τον κόσμο .

Μένοντας σε επικοινωνία

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε

“Το πάθος για τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι αυτά  που οδηγούν στην ανακάλυψη του αυθεντικού,και της  μοναδικής  γεύσης από την Ιταλία”

Ο τέλειος καφές δεν είναι κάτι που ζητάς …είναι η espressocap που  απλά λατρεύει τον ιταλικό καφέ !

 

Νέο πρόγραμμα επιβράβευσης

Κάθε μήνα