Ολοκληρωμένη λύση καφέ, για το γραφείο και την επιχείρηση σας.

Στην espressocap γνωρίζουμε από πρώτο χέρι , την καθημερνή ανάγκη για άμεσες απαντήσεις στις προκλήσεις του επαγγελματικού χώρου.
Αποκτήστε την μηχανή espressocap για τον επαγγελματικό σας χώρο , χωρίς χρέωση, με την μηνιαία κατανάλωση που χρειάζεστε.

Εταιρίες-Γραφεία

Κάθε επιχείρηση έχει τις καθημερινές της προκλήσεις. Η αγορά καλού ποιοτικού καφέ, δεν θα είναι μία από αυτές. Με τα αρώματα της EspressoCap για κάθε συνεργάτη ή επισκέπτη, θα επικοινωνήσετε την φιλοξενία και περιποίηση που θέλετε, σε κάθε συνάντηση.

Catering – Συνέδρια – Eκδηλωσεις

Για συνέδρια, εκδηλώσεις ή γιορτές, η προσφορά ποιοτικού και αρωματικού εσπρέσο είναι συχνά πρόβλημα για δυνατούς λύτες. Με τις επαγγελματικές λύσεις τη EspressoCap, η ποιότητα συναντά προσιτές τιμές και αυθεντικά ιταλικά αρώματα.

Ξενοδοχεία – Airbnb

Στον δυναμικά αναπτυσσόμενο χώρο της φιλοξενίας, κάθε ποιοτική παροχή, προσθέτει αξία στην συνολική εμπειρία του ταξιδιώτη. Κάντε την υπέρβαση παρέχοντας δυνατότητες αυθεντικού ιταλικού εσπρέσο, σηματοδοτώντας τον επαγγελματισμό σε μία νέα εμπειρία φιλοξενίας.

Eστιατόρια

Στον απαιτητικό χώρο της εστίασης και του ποτού, η EspressoCap, στέκεται δυναμικά παρέχοντας άμεσες λύσεις για κάθε μέγεθος καταστήματος. Με εξειδικευμένες προτάσεις, σας διευκολύνουμε με επαγγελματικά εργαλεία και λύσεις αυθεντικού ιταλικού εσπρέσο.

Φόρμα Επικοινωνίας