Αχνιστός καφές, κάθε μήνα

Γνωρίστε τη νέα προσφορά επιβράβευσης

Ένας νέος κόσμος αρωμάτων κάθε μήνα εκεί για εσένα!

κάθε μέρα, εκεί για εσένα!

Η καθημερινή ρουτίνα μας γεμίζει το πρόγραμμα και πολλές φορές είναι στην πιο δύσκολη στιγμή της ημέρας, όπου ανακαλύπτουμε πως δεν υπάρχουν αρκετες καψουλες καφέ για εμάς τους φίλους μας ή τους πελάτες μας.

Ξενοιάστε και εστιάστε σε αυτά που είναι σημαντικά, μπαίνοντας στο πρόγραμμα προσοφρας “Κάθε μηνα” που σας ταιριάζει, πληρώνοντας με ασφαλεια και με αυτοματοποιημενο τροπο καταχωροντας μια φορα την καρτα σας (χρεωστική ή πιστωτική), χωρίς τηλέφωνα, στρες και αγορές τις τελευταίας στιγμής.

Πώς λειτουργεί το πρόγραμμα;

Απλή διαδικασία, ελευθερία κινήσεων και εύκολη διακοπή όποτε εσείς το θελήσετε.

Το προγραμμα προσφορας ξεκινάει επιλέγοντας τις ποικιλίες που θέλετε να λαμβάνετε κάθε μήνα καταχωρώντας την κάρτα σας (χρεωστική ή πιστωτική).

Έτσι απλά ενεργοποιείτε την έναρξη του μηνιαίου προγράμματος προσφοράς και κάθε μήνα ξεκινάμε άμεσα την προετοιμασία του πακέτου σας!

Γιατι να επιλεξω το πρόγραμμα κάθε μήνα ?
• Για να έχω έκπτωση στο καφέ μου κάθε μήνα
• Για να έχω Δωρεάν μεταφορικά (ισχυει απο 2 συσκευασίες και ανω)
• Γιατί θέλω κάποιος να φροντίζει να έχω κάθε μήνα στο σπίτι, ή στο γραφείο μου χωρίς τηλέφωνα, online παραγγελίες και αγορές τις τελευταίας στιγμής
• Για να μπορώ να παραλάβω ανέπαφα την παραγγελία μου με αυτόματη χρέωση στην κάρτα μου.

Μπορω να αλλαξω τις ποικιλίες της παραγγελια μου;
Βέβαια, απλά στείλτε μας ένα email στο info@espressocap.gr ή ενα τηλέφωνο στο 2102236352 και πείτε μας ποιες επιθυμείτε.

Είναι ασφαλής η καταχώρηση της κάρτας μου;
Και βέβαια, η κάρτα σας δεν αποθηκεύεται, μα χρεώνεται αυτόματα από τις υπηρεσίες πληρωμής (VIVA WALLET SA.), χρησιμοποιώντας τους πιο σύγχρονους τρόπους κωδικοποίησης δεδομένων https και ασφαλούς μεταφοράς ευαίσθητων στοιχείων. H espressocap, καταχωρεί μόνο κωδικοποιημένα δεδομένα και μόνο αρκετά για την εκκίνηση της συνναλαγής, όχι για την ολοκλήρωση της.

Πότε θα λαβω την επόμενη παραγγελία μου;
Από τον λογαριασμό σας ενημερωθείτε για την ημερομηνία παραλαβής της επόμενης παραγγελίας σας. Θα σας καλέσουμε πριν, για την έναρξη της αποστολής και την ώρα που θελετε να παραλάβατε. Από τον λογαρισμό σας έχετε την ευελιξία να αλλάξετε και το τόπο παράδοσης.

Μπορώ να σταματήσω το προγραμμα;
Ναι βέβαια όποτε θέλετε σταματήσετε το πρόγραμμα από τον λογαριασμό σας χωρίς καμία επιβάρυνση.

Ξεκινήστε σήμερα!

Επιλέξτε τις ποικιλίες που θέλετε να λαμβάνετε κάθε μήνα
σε προνομιακή τιμή & δωρεάν μεταφορικά*

* η προσφορά αφορά πρόγραμμα 2 συσκευασιών και άνω

 

Νέο πρόγραμμα επιβράβευσης

Κάθε μήνα